NOTÍCIES


 MOLT BONES FESTES A TOTHOM!!!

Ha estat un gran any per a l' ESBART VILA D'ESPLGUES, farcit d'èxits i esperem que l'any vinent, encara ho serà més!

Grans projectes i moltes novetats, i tot gràcies al vostre suport i col·laboració.
Què gaudiu de les Festes i tingueu MOLT BON ANY 2012!





REPÀS

El passat dia 27 de novembre, alguns socis de l'Esbart van realitzar la tradicional Caminada a Montserrat.

El dia va resultar esplèndid i tot i la boira que es va fer present en algunes estones, es va poder gaudir d'unes vistes impressionants.

 


Abans d'arribar a la plaça del Monestir, es va realitzar una visita a la Santa Cova i a continuació es va seguir amb l'ascens.

Un dia de germanor, rodejats de natura i contents d' haver pogut realitzar aquesta excursió un any més!

_ _ _

El passat dissabte dia 10 de desembre, les seccions de Petits, Infantils i Mitjans van actuar a la Fira de Nadal d'Esplugues, que un any més va tenir lloc a la Rambla Verge del Carme.


 



Acompanyats per un nombrós públic, els petits dansaires van oferir un variat repertori, amb algunes estrenes com Rock i d'altres cançons més tradicionals , que va agradar molt als assitents.



 


_ _ _



I en època de Nadal, no podia faltar la tradicional Festa del Tió que cada any celebra l'esbart. En aquesta ocasió va tenir lloc el passat dia 15 de desembre al teatre del Centre Cultural l'Avenç d'Esplugues.


  



Tots els socis i membres del grup hi van assitir i van gaudir junts de la festa, la qual va tenir com a gran protagonista el Caga Tió, que va omplir la sala de regals per a tots els dansaires, grans i petits.






Els tres directors de les seccions de l'esbart, també van rebre de part del Tió, el seu corresponent regal, en agraïment a la seva feina durant tot aquest any.



 


Després del lliurament de regals, va tenir lloc un petit refrigeri i el President de l'esbart, Antoni Haro, va dirigir unes paraules als assistents, tot explicant el que havia suposat aquest any per a l'Esbart Vila d'Esplugues.








Comentaris