JA ARRIBA EL NADAL!


NOTÍCIES



S'acosta el Nadal, temps de fred, de festes i de centenàries tradicions. Com sempre, l'Esbart participarà en algunes de les més representatives que tenen lloc a la nostra ciutat.



El dissabte dia 10 de desembre, les seccions de Petits, Infantils i Mitjans, actuaran a la Fira de Nadal , que tindrà lloc a la Rambla Verge del Carme, a les 18'00 h.







Un altre acte relacionat amb el Nadal i molt esperat a la nostra entitat és la Festa del Caga Tió. Aquest any tindrà lloc el dijous 15 de desembre, a partir de les 19'00 h, al Centre Cultural L'Avenç i hi estan convidats tots els socis i membres de l'entitat.




REPÀS



El nou acte creat per l'Esbart Vila d'Esplugues, la Festa Infantil de la Tardor, va ser tot un èxit!


La Sala Teatre del Casal de Cultura Robert Brillas es va quedar petita per tal d'acollir els centenars de persones que s'hi van acostar per a gaudir dels jocs, tallers, actuacions i de la xocolatada i les castanyes que es van servir.







La Castanyera de l'Esbart ens va visitar el dissabte i va saludar a tots els nens i nenes assistents a la festa, a més de repartir castanyes i xocolata tota la tarda.







El Casal es va quedar petit a l'hora d'acollir a tots els participants que van participar a la Festa i en el moment de les actuacions de les seccions de l'Esbart, van restar molt atents als diversos balls i danses que es van presentar al Teatre del Casal.








Les Seccions de Petits, Infantils i Mitjans van presentar algunes de les seves danses més populars com el Ball Francès, Jo sóc Petiteta o En Joan Petit, i d'altres d'estrena, com La Lluna i la Pruna .






Al final de l'actuació, que va ser molt aplaudida, els petits dansaires i la seva mestra Teresa Badesa, van sortir a saludar al públic.







Al dia següent, una altra ballada va tenir lloc. Es tracta de l'actuació dels Juvenils i Cos de Dansa a la Festa Major de la Sagrera de Barcelona que finalment va tenir lloc al Centre Cívic La Barraca de La Sagrera, degut a la pluja, fet que no va deslluir en cap moment les danses presentades per l'Esbart Vila d'Esplugues i l'Esbart Rosa dels Vents (Vilanova del Vallès), que també hi va actuar.








Entre tots dos grups, es van poder veure una gran varietat de danses dels Països Catalans com el Ballet de Muntanya de Folgueroles, les Majorales d'Ulldemolins, el Ball Pla de Canejan (Vall d'Aran) o les Seguidilles de Castelló, totes elles, amb el seu vestuari propi.





En els propers mesos, més actes i ballades! Us anirem informant!