VIU LA FESTA!


NOTÍCIES




És temps de Festa, és temps de Dansa!



L'Esbart Vila d'Esplugues us anuncia l'estrena del seu nou espectacle per a la Gran Ballada de Festa Major, que sota el títol de VIU LA FESTA!, es presentarà a Esplugues el proper diumenge 18 de setembre, a les 20 h, al Parc Pou d'En Fèlix (en cas de mal temps, al Casal de Cultura Robert Brillas).










VIU LA FESTA! és un espectacle pensat per a tota la família en el que es vol copsar l'esperit alegre i desenfadat de les celebracions, festes i tradicions del nostre país.






Prop de 80 dansaires, pertanyents a les diferents seccions de l'Esbart (Petits, Mitjans, Infantils, Juvenils, Cos de Dansa i Grup de Pares i Mares) preparen amb molt entusiasme, des de fa diversos mesos, la que està considerada com una de les actuacions més esperades i importants de l'Esbart a Esplugues.





És Festa Major! Els carrera s'omplen d'alegria, color, sons, gent de totes les edats,es barregen les il·lusions, esperances i es fa evident una energia positiva arreu de la ciutat i els seus carrers. Sota aquesta visió entusiasta, els directors de les diferentes seccions de l'Esbart, han elaborat un programa de danses que en certs moments arribarà a ser d'un ritme vertiginós.









L'espectacle ens mostrarà tant com fan festa grossa als pobles mariners com als d'alta muntanya, tant en ciutats contemporànies com en èpoques passades. No hi haurà límit cronològic ni espaial, es cerca només viure la FESTA en totes les seves manifestacions.




A banda dels dansaires, nou vestuari i atrezzo s'afegiran a aquest espectacle de música, dansa i color que ja és tot un referent cultural dins de la programació de Festa Major d'Esplugues. La Pista Vermella del Parc Pou d'En Fèlix tornarà a acollir un ampli desplegament de mitjans tècnics i artístics per tal de que el públic assitent gaudeixi com mai de totes les estrenes que es presentaran.



Per a la Festa Major d'Esplugues, a més de la Gran Ballada del dia 18, l'Esbart també participarà al Seguici del Pregó del dia 16 i al Cercavila Festiu del dissabte 17 de setembre, amb la resta de grups culturals de la ciutat.



Us esperem!


_ _ _



El proper diumenge 11 de setembre, a les 12 h, l'Esbart Vila d'Esplugues actuarà dins dels actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya que tindran lloc a Esplugues, al Parc Onze de Setembre.







A banda de l'ofrena floral i de l'actuació, l'Esbart recitarà un poema, com ja es ve fent des de la seva participació en aquest acte institucional que comptarà amb la presència dels membres del Consistori Municipal i d'entitats de caire divers.