US PRESENTEM...

NOTÍCIES

Us presentem el cartell del Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi de 2011, en la que serà la seva 10a edició.






També volem mostrar-vos el clip promocional de l'espectacle d'aquest any, del que ja us podem avançar que serà una representació totalment renovada i molt diferent al que s'ha vist fins ara.






Al proper mes, us informarem més àmpliament sobre l'espectacle de Sant Jordi que prepara l'Esbart.

_ _ _



El proper dissabte 19 de març, a les 18'30 h, el grup de Juvenils i el Cos de Dansa de l'Esbart ballaran a l'Acte de Lliurament de Bandera del Tres Tombs d'Esplugues 2011, que tindrà lloc al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues.




REPÀS

El passat día 5 de març es va celebrar la Rua de Carnestoltes a Esplugues i l'Esbart no hi va faltar a la gran festa que va omplir de carrosses, disfresses i comparses els carrers de la nostra ciutat.


Enguany, el tema de disfressa va ser Els gondolers de Venècia.








Prop de 60 membres de l'Esbart, de totes les edats, van conformar la comparsa, vestits a la manera tradicional dels coneguts gondolers. No hi faltava cap detall!








Acompanyant a la comparsa, hi havia la carrossa que l'Esbart va dissenyar i construir. Es tractava d'una representació d'un dels canals de Venècia, de grans proporcions, on es podia veure la ciutat, un dels famosos ponts, la gòndola, els típics amarradors, etc.






A banda de la carrossa, es van fer 8 gòndoles gegants (amb els seus rems), que eren portades per alguns dels membres de la comparsa i que composaven un espectacular vista de tota la formació.





La Rua es va iniciar al carrer Cedres i va acabar a la plaça Catalunya d'Esplugues on va tenir lloc el parlament del Rei Carnestoltes i un espectacle pirotècnic.






Un cop finalitzada la Rua, va començar el Sopar i Ball de Carnestoltes al Poliesportiu La Plana, on els participants de l'Esbart, van poder gaudir d'una intensa nit de festa. Aviat, caldrà pensar propostes pel Carnestoltes de l'any vinent!



Comentaris