JA S'ACOSTA! SANT JORDI 2011!

NOTÍCIES



Com ja avançàvem en l'anterior entrada, el proper dissabte 30 d'abril, a les 20'30 h, al Parc Pou d'En Fèlix, tindrà lloc una nova edició del Gran Espectacle Musical LA LLEGENDA DE SANT JORDI.


Serà la 10a representació d'aquest espectacle tan esperat. De cara a aquest any, cal dir que l’espectacle s’ha renovat íntegrament: nou guió, nous personatges, noves escenes, noves músiques, nous balls, nous efectes especials. Una renovació total del muntatge però sense perdre l’espectacularitat , dosis de màgia i fantasia que desprèn la representació.




La Llegenda de 2011, sota la direcció un any més de Sergi Castro, es basarà en un gran viatge, que portarà al públic per terres llunyanes i de somni, aportant una varietat d’escenes com mai s’havia vist abans. També serà molt important la descoberta de la vida anterior del personatge principal , Sant Jordi i tot el que li anirà succeint fins a arribar a ser el personatge que tots coneixem.





Acompanyant al cavaller en escena, podrem veure molts altres personatges que composen un ampli paisatge del que seria la vida a l’època medieval, a banda dels personatges fantàstics que també cobren importància en aquesta edició. Barreja de realitat i fantasia, la fórmula que fa que la Llegenda sigui un dels espectacles amb més èxit d’Esplugues.

_ _ _


Ja és oficial! L'Esbart Vila d'Esplugues, representat pel grup de Juvenils i pel Cos de Dansa, participarà al Festival Internacional VALLDANSA 2011, que es celebrarà els dies 9 i 10 de juliol a Ribes de Freser (Girona).





En aquest festival, hi participaran grups catalans , de la resta de l'Estat i d'altres països d'Europa. Serà, per tant, un nou repte per a l'esbart espluguí , que programarà un recital especial de danses per a aquests dies.

En els propers mesos, us facilitarem més informació sobre aquest important esdeveniment.



REPÀS



El passat dissabte 19 de març, Juvenils i Cosa de Dansa van actuar a l'Acte de Lliurament de Bandera dels Tres Tombs d'Esplugues 2011. La cerimònia va estar presidida per l'Alcaldesa d'Esplugues i hi van assistir representants de les diferents forces polítiques, entitats i ciutadans d'Esplugues, que van omplir el Casal de Cultura.






L'actuació de l'Esbart, va tancar l'acte . Es va dansar el Ball de Nyacres de Castelló d'Empúries i Els Espantalls, aquesta última, coreografia creada pel mestre Lluís Trullàs.


Comentaris