TEMPS DE NADAL





Amics/gues,




De part de tots els membres de l'Esbart Vila d'Esplugues,










Gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura que ha estat la celebració del nostre 25è aniversari . Ha resultat un any molt intens que mai podrem oblidar i sens dubte, ha estat posible gràcies a tu, que hi participes, que ens recolzes, que hi col·labores, que ens animes...perquè estimes Esplugues i estimes el teu esbart....l'Esbart Vila d'Esplugues!



NOTÍCIES


Tal i com us vem informar, el passat dijous 2 de desembre, l'Esbart (representat pel seu president Sergi Castro) va participar a la conferència de cultura tradicional i popular organitzada pel Grup d'Estudis d'Esplugues al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues. També hi van participar els presidents de les colles de Bastoners i de Geganters d'Esplugues i l'especialista en el tema, Jordi Soler i Amigó.




La xerrada, que va resultar molt interessant pel public assistent, va acabar amb una petita actuació de l'Esbart (Ball d'Espantalls) i dels Bastoners.



_ _ _




Un any més, l'Esbart va actuar a la Fira de Nadal , a la Rambla Verge del Carme d'Esplugues. Aquest cop, la ballada va ser a mans de les Seccions de Petits i Infantils, que en un ambient totalment nadalenc, van fer les delícies del nombrós públic que s'hi va aplegar, tot i el fred que ja es començava a notar.






Els més petits de l'Esbart van oferir un conjunt de danses, molt animades, com el Ball de Pedretes, La Masovera, Jo sóc petiteta i també van estrenar dues danses més : Baixant de la Font del Gat i la Polka del Papà.



_ _ _



No podia faltar, en aquest temps de Nadal, la Festa del Caga Tió de l'Esbart. Enguany, va tenir lloc el passat dimarts dia 14 de desembre, al Casal de Cultura, on prop de 300 persones es van reunir per picar el Tió i veure si portava regals.




Sens dubte, els grans protagonistes de la vetllada van ser els nens i nenes , que van gaudir de valent fent "cagar" el tió, a ritme de la tradicional cançó . Mitjans, Juvenils, Cos de Dansa, Grup de Pares i Mares, i les mestres i mestre d'aquestes seccions, també van tenir el seu regal. Per finalitzar, va tenir lloc un refrigeri entre tots els assistents.





Ara, toca descansar una mica, agafar noves forces i començar el nou any 2011 amb la mateixa il·lusió i energia que el 25 aniversari ens ha deixat. Hi hauran moltes ballades, espectacles i sortides per a tots!

_ _ _



Com sempre us recomenem que consulteu l'apartat L'AGENDA d'aquest web per tal d'obtenir tota mena d'informació sobre el dia a dia de l'Esbart.



Comentaris