OCTUBRE


NOTÍCIES


El passat dia 2 d'octubre, l'Esbart Vila d'Esplugues, va organitzar una vetllada molt especial com a cloenda del seu 25è Aniversari.


La primera cita era a les 20 h, al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Esplugues, que es va omplir de convidats i representants de la vida política, associativa i civil d'Esplugues.

A la taula presidencial, l'Alcaldessa d'Esplugues, Sra. Pilar Díaz, el President de l'Esbart, Sr. Sergi Castro, el President de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Sr. Jordi Núñez, el Regidor de Cultura, Sr. Eduard Sanz i el Secretari de l'Esbart, Sr. Antoni Haro, i a la resta de la tribuna, representants de tots els partits polítics d'Esplugues.





Després dels parlaments del Regidor de Cultura i del Secretari de l'Esbart, el President de l'Agrupament va fer lliurament del Guardó dels 25 anys al President de l'Esbart.
Tanmateix, la Corporació Municipal, i en el seu nom, l'Alcaldessa, van lliurar també un obsequi a l'Esbart pel seu aniversari.





En Sergi Castro, va dreçar unes sentides paraules d'agraïment a tots els presents i va fer un petit repàs del que havia estat el conjunt de celebracions del 25è aniversari, fet que va remarcar, coincideix amb una època daurada per a l'entitat, que compte amb més socis i dansaires que mai.

L'Alcaldessa va tancar l'acte, tot felicitant l'Esbart i els seus components pel seu treball en el camp de la conservació i difusió de la dansa catalana i per l'èxit dels seus espectacles.

Un cop acabat l'acte a la Casa de la Vila, tots els convidats es van adreçar al Restaurant Can Palou per a gaudir d'un fantàstic sopar de gala.




El Saló Esplugues es va quedar gairebé petit per a acollir als més de cent convidats que assistien al sopar . De nou, autoritats, partits polítics, entitats, personalitats destacades i socis de l'Esbart, es van retrobar en una animada vetllada que va comptar amb diverses sorpreses.




Una de les primeres va ser el conjunts de clauers i pins commemoratius que es van regalar als convidats. Finalitzat el sopar, un video, amb les millors imatges de l'Esbart durant aquests 25 anys, va ser projectat a la sala, tot assolint un dels moments més emocionants de la nit.




Un cop acabat el video, el President de l'Esbart va prendre la paraula i en nom de la Junta, es va retre homenatge a la fundadora de l'Esbart, Dolors Orozco, a la exdirectiva Dolors Tartera, a les mestres, Teresa Carbonell i Teresa Badesa, a l'expresidenta i dansaire Núria Ardite (qui fa 25 anys que pertany al grup), al Sr. Jaume Torras per la seva col·laboració i a les responsables de Vestuari, Rosa Casellas i Felisa Pérez pel seu esforç i treball.




També la vídua del desaparegut Jordi Castellana, antic director del cos de Dansa de l'Esbart i el mateix Sergi Castro, van rebre un petit homenatge de part de tots els assistents.

De nou, el President de l'Agrupament i l'Alcaldessa d'Esplugues, van dirigir unes paraules als assistents abans de donar per acabat el sopar i realitzar la tradicional fotografia de grup.

Aqui podeu veure un reportatge de l'acte:

http://www.e-digital.cat/noticies/cultura/acaba-el-25e-aniversari-de-lesbart-vila-desplugues.html



ACTES I BALLADES


En aquest mes diversos actes i ballades tornaran a dur a l'Esbarts als escenaris i a cites anuals indispensables com la Boletada 2010, que enguanys portarà als socis a conéixer els indrets del Montnegre el proper dia 17 d'octubre.

El dia 23 , a les 18 h , als Jardins del Casal de Cultura, Infantils, Mitjans i Juvenils actuaran a les Jornades Micològiques d'Esplugues, i al dia següent, 24, el Cos de Dansa actuarà al matí-migdia a la Trobada d'Esbarts de la Marina, al Barri de la Marina de Barcelona.



Com sempre, més informació de ballades a l'apartat de L'AGENDA.

Comentaris