ARA SI, 25 ANYS!

NOTÍCIES


Ara sí! Ja hem complert 25 anys!


Amb la Gran Ballada de Festa Major del passat 19 de setembre i la presentació de l'espectacle HOLA! , l'Esbart Vila d'Esplugues ha assolit el seu primer quart de segle de vida.





HOLA! va aplegar un públic fidel que, un cop més, va omplir la pista vermella del Parc Pou d'en Fèlix per a seguir un dels actes més consagrats la tarda de diumenge de Festa Major.






Un gran dispositiu tècnic de so, imatge i llums, afegit a les estrenes de balls i coreografies ( Hola!, Nou Folklore, Terra Alta, Espantalls, Rauxa, etc) que van presentar les diferents seccions de l'Esbart i el recent creat grup de Pares i Mares (amb una bona interpretació de la Gala de Campdevànol), van aconseguir emocionar al públic i a molts dansaires participants a l'acte.





Dues grans pantalles mostraven els videos creats especialment per a l'ocasió, amb imatges de temes relacionats amb cada ball i que servien de complements a les danses.







Sens dubte, dos dels moments més aplaudits van ser l'inici de la coreografia Hola! amb un emotiu compte enrera o el final de Rauxa, amb l'esclat colorista del confetti .








El vestuari, també va ser d'estrena en moltes ocasions i va anar del blanc més absolut, passant pel més folklòric fins arribar al disseny més contemporani.


En resum, una tarda molt especial en la qual celebràvem els 25 anys i que es va realitzar tal i com s'havia previst. Aquí, en podeu veure algunes imatges :


http://www.e-digital.cat/noticies/cultura/entitats-i-ciutadans-es-donen-cita-a-la-festa-major-d-esplugues.html


Per cloure l'any de celebració del nostre aniversari, s'ha organitzat un Sopar de Gala el proper dia 2 d'octubre, mateix dia en el que l'Esbart rebrà el
guardó de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires pels seus 25 anys de trajectòria.



A tots els qui ens han donat suport en el nostre aniversari...




A més de la Gran Ballada de Festa Major, l'Esbart ha participat en altres actes en aquest mes de setembre , com a la Diada de Catalunya, on els més petits del grup van realitzar l'ofrena florar al Monument de l'11 de Setembre, davants les autoritats d'Esplugues i nombroses entitats de la ciutat.





El Cos de Dansa, que també va participar a l'acte, va interpretar la Contradansa de Barcelona.





Ja en el cap de setmana de Festa Major, l'Esbart va participar en els actes del Pregó, que no es van poder du a terme segons el previst per causa de la pluja torrencial que va caure duran la tarda-nit del divendres 17.


Al dia següent, si es que es va poder celebrar el Cercavila de Festa Major, amb la presència de l'Esbart i altres grups de cultura tradicional, oferint com a final de recorregut, la Bolangera de Riubó i l'Hereu Riera.

Comentaris