ENS REINVENTEM

NOTICIES



Com ja sabeu, des de setembre estem celebrant el nostre 25è aniversari, que fins a setembre de 2010, omplirà el nostre calendari d'activitats amb multitud d'actes i ballades especials, així com una exposició, la presentació del logotip commemoratiu, un sopar de gala, etc.



Després de 25 anys, mereixem un canvi estètic i per aquest motiu, la Junta Directiva ha decidit canviar el logotip oficial de l'Esbart que a partir d'ara serà el següent :







El disseny combina la imatge central tradicional del nostre grup amb una nova disposició del nom de l'Esbart al voltant.



Aquest logo, juntament amb el commemoratiu de l'aniversari, estaran presents d'ara en davant en tots els actes del nostre grup.


ACTES I BALLADES




La presentació del logotip dels 25 anys, es farà al Centre Cultural L'Avenç el proper dissabte dia 14 de novembre, a les 18'00 h. A més, hi haurà una mostra de balls a càrrec de l'Esbart.





REPÀS


El Cos de Dansa va actuar el passat dissabte dia 17 d'octubre al Correllengua 2009, on va interpretar la versió contemporània del Ball del Babau d'Esplugues.







El dia 18 va tenir lloc la Boletada 2009 que cada any ens porta a un bosc català diferent per a cercar bolets. Aquest anys, el lloc escollit va ser el pantà de Santa Fe del Montseny. No ens podem queixar de la collita!






Al restaurant, la Font de Cal Guardià, va tenir lloc el dinar de germanor entre tots els assistents.



Dissabte 24, les seccions d'Infantils, Mitjans i Juvenils, van actuar a les Jornades Micològiques d'Esplugues, amb un repertori ben variat de danses tradicionals.





Diumenge 25, va ser el torn del Cos de Dansa a la Trobada d'Esbarts de la Marina a Barcelona, convidat per l'Esbart Bárkeno.


Comentaris