Juny



NOTICIES


Un altre intens mes es prepara...el juny arriba amb força activitats, de divers caire, per a tots els membres de l'Esbart Vila d'Esplugues:


- Diumenge 7 de juny. 11'30 h. Ballada dels Infantils, Mitjans i Juvenils a la Fundació Fèlix Llobet d'Esplugues.


- Dissabte 13 de juny. Tarda. Caminada a Montserrat (oberta a tothom que hi vulgui participar).


- Diumenge 21 de juny. 19 h. Festival Infantil de Dansa al Parc Pou d'En Fèlix. Hi haura com a convidat l'Esbart Dansaire de Sant Joan Despí (Podeu veure cartell a la part superior).


- Diumenge 28 de juny. 18'30 h. Festa major del barri de Can Clota. Actuació del Cos de Dansa a la Pl. del Taxi.

RECORDATORI


El proper dijous dia 28 de maig tindrà lloc una nova reunió general per a tots els membres de l'Esbart, a les 20 h al Centre Cultural L'Avenç.

Serà un espai obert a noves propostes i fòrum d'intercanvi d'idees sobre la nostra entitat.

REPÀS


Totes les ballades del maig es van desenvolupar amb normalitat i podent fer gaudir a tots els que hi van participar. L'Aplec de Montserrat del dia 10 va ser un gran dia de dansa i trobada entre tots els esbarts que hi van participar i que omplien la plaça central del monestir.




Cal dir que els nostres infantils van tenir un paper destacat al ser escollits per a dur l'escut floral confeccionat amb les roses que duien els centenars de dansaires que van ballar la Dansa de l'Ofrena.







També la ballada a Badalona, la Sagrera, i l'Aplec de Sant Adrià han estat bons moments de dansa i participació.




El Festival de Dansa (amb la participació de l'Esbart Barkeno i de l'Esbart Sant Adrià), que aquest any arribava a la seva Xa edició, va resultar tot un èxit tant pels balls (Marina, Gitanes del Vallès, Contràpàs de la Pau, Jotes, etc) que es van mostrar com per el bon clima que hi va haver entre tots els grups participants.


La ballada, que es va cloure amb el tradicional Ball del Babau d'Esplugues, va donar pas a un sopar de germanor al Casal de Cultura Robert Brillas.


ON LINE


L'Esbart ja és present a Facebook!

Introduïu ESBART VILA D'ESPLUGUES al cercador d'amics...i ens veiem!


Comentaris