L'AVENÇ - CARNESTOLTES



NOTICIES

Com ja vem informar a la darrera reunió tècnica de Sant Jordi, l'Esbart ja prepara una nova edició d'aquest espectacle que tan bon acollida té a la nostra ciutat.
Nou guió, nous personatges, noves músiques, nous balls... Ajuda'ns a fer la millor Llegenda que s'ha vist mai!

S'està preparant la nostra participació a la Rua i Sopar de Carnestoltes... ja sabeu quin és el tema i que esperem passar-ho d'allò més be! No hi falteu!


Recordatori Quotes 2009 : La data límit pel pagament de les quotes de socis 2009 serà el proper 31 de març.



PROPERES ACTUACIONS


Pel que fa a actuacions, el diumenge dia 15 de febrer, hi haurà una ballada conjunta de totes les seccions de l'Esbart al Teatre de L'Avenç, a les 18 h.

Participació al Carnestoltes d'enguany, que tindrà lloc el proper dissabte 21 de febrer.

Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi : dissabte 18 d'abril, 20'30 h. Parc Pou d'En Fèlix.


REPÀS

Els passats dijous 8 i 15 de gener, van tenir lloc l'Assemblea General i la reunió tèncica de Sant Jordi, on es van decidir temes molt importants sobre el funcionament de l'entitat i l'organització de l'espectacle musical .

Diumenge 18 de gener va tenir lloc la Calçotada 2009 a les Caves Canals i Domingo a Sant Sadurní d'Anoia. Vem poder gaudir d'una interessant visita a les instal·lacions, a mans del Sr. Domingo, dels jocs entre grans i petits i d'un bon dinar amb els calçots com a protagonistes.


ESBARTS ON LINE

Entre a http://www.youtube.com/ i cerqueu la paraula "esbart". Podreu gaudir de moltes ballades d'esbarts d'arreu de Catalunya.



LA FOTO

Foto de família dels assistents a la Calçotada 2009.

Comentaris