Festes de Nadal



NOTÍCIES




El proper dissabte dia 13 de desembre, totes les seccions de l'Esbart Vila d'Esplugues actuaran a la Fira de Nadal, a les 17'45 h.



Serà la darrera ballada de l'any 2008.



Com a novetat, l'actuació d'enguany no es fara als jardins del Casal de Cultura si no a la pista del Centre Cultural L'Avenç.



També us informem que el proper dijous dia 18 de desembre tindrà lloc la Festa del Tió, a la sala d'assaig de l'Esbart al Centre Cultural L'Avenç. Serà a les 20 h. Cadascú pot portar alguna cosa per picar i beure. En aquesta data, us informarem de les dates de vacances de Nadal i de tornada als assajos.




REPÀS


Els passat dia 22 de novembre, una extensa representació de l'Esbart, va assistir a l'espectacle de l'Esbart Sant Martí de Barcelona que cada any ofereix a l'Església del Clot.



La vetllada va començar amb l'espectacle on es van presentar danses com la Glossa del Ballet de Deu i la Moixiganga de Sitges. Despres, va tenir lloc el sopar en un restaurant proper.



Felicitats als amics de l'Esbart Sant Martí per la seva bona tasca!




PROPERAMENT




El dijous dia 8 de gener, tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària de l'Esbart.
En breu us comunicarem el lloc i l'hora d'inici.



És molt important que hi assisteixi tothom.


El dissabte dia 21 de febrer, l'Esbart participarà la Rua de Carnestoltes. Si teniu idees o propostes pel tema de disfressa d'enguany, es decidirà el proper dia 18, a la Festa del Tió.




ESBARTS ON-LINE




Entreu a http://www.wikipedia.org/ i cerceu la paraula esbart. Trobareu informació molt interessant sobre el món dels esbarts dansaires.




LA FOTO



Tions de Nadal

Comentaris