UN NOU ÈXIT...PERÒ CAL SEGUIR TREBALLANT


NOTÍCIES
La Gran Ballada de Festa Major del passat dia 21 de setembre, on es va presentar l'espectacle PER_VERSOS, va resultar un nou èxit per a l'Esbart Vila d'Esplugues.
Moltes persones del públic, que omplia la pista vermella del Parc Pou d'En Fèlix, van acostar-se al final de l'espectacle per tal d'expressar la seva felicitació per les danses presentades i per la ballada en general, tot destacant el nombrós i variat vestuari que es va mostrar.
Després d'un intens treball de més de tres mesos, totes les seccions de l'Esbart van poder estrenar els nous balls que havien preparat i entre els que hi havia La Patum, Nit de Bruixes, Contrapàs de la Pau, Farandola Provençal, Ball de Festeig, La Masovera, en Jan Petit, etc.
La ballada va acabar amb la salutació final de totes les seccions de l'Esbart a ritme del Ball de Gitanes.
Gràcies a tots els dansaires, col·laboradors i responsables per haver-ho fet possible, un cop més.
REPÀS
A banda de la Gran Ballada de Festa Major, l'Esbart també ha participat en aquest mes de setembre a l'Acte institucional de celebració de la Diada de Catalunya a Esplugues el passat dia 11, on el Cos de dansa va ballar la Quadrilla de Granollers i els més petits van realitzar l'ofrena floral.
També el propassat divendres dia 19, totes les seccions van participar en el Seguici de Festa Major que va dur el Pregoner d'aquest any des del Casal de Cultura fins a l'Ajuntament, on després dels parlaments, hi van ballar tots els grups i colles participants a l'acte, tot i l'intensa pluja que va caure.
PROPERAMENT
Les següents ballades previstes seran:
-25 d'octubre , a les 18 h, en motiu de les Jornades Micològiques, que es celebraran al Casal de Cultura Robert Brillas. Hi participaran les seccions d'Infantils, Mitjans i Juvenils de l'Esbart.
-26 d'octubre, a les 10 h, a la plaça del Rellotge de Barcelona, en motiu de la Trobada d'Esbarts a la Marina. Hi participarà el Cos de dansa.
ESBARTS ON-LINE
Entreu a http://www.wikipedia.org/ i cerceu la paraula esbart. Trobareu informació molt interessant sobre el món dels esbarts dansaires.
LA FOTO
Un instant de la ballada al Museu d'Història de Catalunya el passat més de juliol en l'intercanvi amb el grup húngar Kerekes.

Comentaris