GRAN BALLADA DE FESTA MAJOR

NOTICIES

L’ Esbart Vila d’ Esplugues es complau en anunciar-vos l’estrena del seu nou espectacle per a la Gran Ballada de Festa Major , que enguany porta per nom :

PER_VERSOS

L’espectacle tindrà lloc el proper diumenge dia 21 de setembre de 2008, a les 19’30 h al Parc Pou d’en Fèlix (en cas de mal temps, al Casal de Cultura Robert Brillas).

La Gran Ballada de Festa Major és una de les principals actuacions que organitza l’Esbart i en la que hi participen totes les seves seccions (infantils, mitjans, juvenils i cos de dansa).

Un total de 12 danses i coreografies composen el programa de balls d’aquesta edició, on com sempre hi hauran diverses estrenes .
Entre les més destacades , hi ha la coreografia contemporània Nit de bruixes, que s’estrenarà per primer cop d’ençà fou creada. Aquesta dansa, un veritable “aquelarre”, portarà al públic a endinsar-se dins del món màgic i obscur de les bruixes.
L’espectacle tindrà diverses parts, algunes de més tradicionals i d’altres de més actuals , seguint l’estil artístic del mateix esbart.

L’espectacle comptarà amb altres sorpreses i serà un veritable aparador de diferents vestuaris, que canviaran a cada ball.
L’aparell tècnic, basat en 40.000 w de potència, tornarà a donar llum i so a una ballada que assoleix el seu 23 aniversari.

Totes les seccions de l’Esbart assagen intensament des de fa diversos mesos per tal de que l’espectacle d’ enguany iguali o superi el gran èxit assolit amb el de l’any passat, Va de contrast!

La Gran Ballada de Festa Major de l’Esbart s’ha convertit en un dels principals actes de la tarda del diumenge de Festa Major. Un espectacle entretingut, per a públic de totes les edats .
A banda d'aquest espectacle, l'Esbart també actuarà el dia 11 de setembre, al migdia, a la Diada de Catalunya al Parc 11 de Setembre d'Esplugues i al Seguici de Festa Major, divendres dia 19 al vespre.
Us hi esperem!!!

Comentaris