BALLADA A SANT JOAN DESPÍ



NOTICIES


Els grup de Juvenils, acompanyats pels Mitjans, tenen un cita el diumenge dia 15 de juny, a Sant Joan Despí, a la ballada que l'esbart local està preparant per a aquest dia.

Serà a les 12 h del migdia a la Pl. Catalunya, també coneguda com Can Negre.
Al finalitzar, l'actuació, hi haurà un petit refrigeri per a tots els participants.

Molta sort i feu-ho tan bé com sempre!


REPÀS:


El passat dia 25 de maig, totes les seccions de l'Esbart vem participar al l'Applec d'Esbarts a Sant Adrià de Besòs. L'acte es va celebrar al Poliesportiu de Can Ricard per la pluaja però juntament amb els altres cinc esbarts participants, ho vem passar molt bé.

Gràcies als amics de Sant Adrià per haver-nos convidat un cop més.


També el dia 31 de maig, els Infantils, acompanyats d'alguns dels Mitjans, van actuar a la Marató Solidària organitzat al Casal de Cultura Robert Brillas. El Casal era ple de gent i els dansaires van fer una gran actuació.

Felicitats!


Finalment, el dia 1 de maig, les seccions d'Infantils, Mitjans i Juvenils van actuar a la Fira d'Entitats d'Esplugues al matí i el Cos de Dansa a la tarda, ambdues actuacions amb força públic assistent.


PROPERAMENT:


Recordeu que el proper dissabte 12 de juliol, els Juvenils i el Cos de Dansa participen a la ballada que estem organitzant amb un grup de danses d'Hungria al Museu d'Història de Catalunya (Barcelona). Tot i que no hi ha hora prevista encara, segurament la ballada serà per la tarda. Hi ha haurà un petit pica-pica per als assistents i participants.


El proper dissabte dia 26 de juliol, a les 18 h al Casal De Cultura Robert Brillas, tindrà lloc la Festa de Comiat d'Estiu de l'Esbart.
En aquesta festa, veurem el DVD i making of de Sant Jordi 2008, celebrarem el sopar de germanor i finalment donarem pas al SHOW!!
Què és el SHOW?
El SHOW seran petites actuacions de totes les persones que hi vulguin participar. Poden ser actuacions de dansa, màgia, monòlegs, cant, acudits, malabars....etc...Poden ser actuacions individuals, per parelles, grups....tot està permés...això si...han d'estar preparades i assajades molt bé perquè ja us advertim que la competència serà forta!
Hi poden participar dansaires, gran i petits, pares, etc....Cal apuntar-se abans del 20 de juny, tot indicant el nom del artista o grup que es presenta.Les actaucions tindran lloc a l'escenari del Casal i hi haurà equip de música per si necessiteu posar CD.
Animeu-vos a participar i a fer que la festa de comiat d'aquest any sigui ben entretinguda!!!


ESBARTS ON LINE:


Al web http://www.esbarts.cat/, hi trobareu tota l'agenda i moltes altres dades sobre els esbarts afiliats a l'Agrupament d'Esbarts Dansaires de Catalunya.


LA FOTO:


La generació del futur de l'esbart...

Aqui tenim (d'esquerra a dreta) a l'Alba, en Guillem, en Pau i la Paula, que el dia 25 de maig van ser els encarregats de recollir el record de l'Aplec de Sant Adrià.

Comentaris