MONTSERRAT 2008


NOTICIES:

El proper diumenge dia 18 de maig, el Cos de Dansa de l'Esbart Vila d'Esplugues participarà al 52è Aplec d'Esbarts a Montserrat.

A les 9'30 h. tindrà lloc la ballada de la Dansa de l'Ofrena, dedicada a la Patrona de Catalunya.

A les 12 h, començarà l'aplec pòpiament dit amb l'interpretació del programa de danses escollides per a aquesta edició. Prop d'una vintena d'esbarts d'arreu de Catalunya es trobaran a la plaça del monestir.

Un cop acabat l'aplec, el nostre grup dinarà a la muntanya per arribar després fins al Cim de la Creu. La jornada acabarà amb la visita a l'imatge de la Mare de Déu de Montserrat.

REPÀS:

El dissabte dia 10 de maig va tenir lloc el IXè Festival de Dansa d'Esplugues, tot i l'abundant pluja que va caure tota la tarda i que va obligar a celebrar l'acte a l'interior del teatre del Casal de Cultura Robert Brillas.
El Cos de Dansa va estrenar, tal i com estava previst, el Ball del Vano i del Ram de Sant Martí i La Patum. Els Juvenils van estrenar el Ball del Festeig, entre d'altres interpretacions.
Els nostres amics de l'Esbart Barkeno i de l'Esbart Sant Adrià van ballar Espantalls, Marina, Espunyolet, Gitanes Curtes, etc.
Després de la ballada conjunta del Ball del Babau d'Esplugues, va tenir lloc el Sopar de Germanor entre tots els participants.

PROPERAMENT:

Diumenge dia 25 de maig es celebrarà el Xè Aplec d'Esbarts a Sant Adrià del Besòs, on hi participaran tots els grups del nostre Esbart. Més informació, la propera setmana.

ESBARTS ON LINE:

Si entreu al web www.youtube.com i cerqueu per "esbart", trobareu gran quantitat de videos sobre danses i balls d'esbarts que de ben segur gaudireu.

LA FOTO:

Monestir de Montserrat, indret de celebració del 52è Aplec d'Esbarts Dansaires.


Comentaris